Noticies

 • FAQs de la COVID-19 actualitzades a 25 de març de 2020 FAQs de la COVID-19 actualitzades a 25 de març de 2020 26 de març de 2020

  Nova actualització de les FAQs sobre les restriccions d'activitats per la #covid19 a Catalunya, a 25/03/20 a les 20 h.
  Hi trobareu noves preguntes o modificacions d'anteriors en color blau.

  ▶️ 8 fulls amb 100 preguntes en total:

  🔸sobre mobilitat (1 a 52)
  🔸sobre l'obertura d'activitats comercials o similars (53 a 91)
  🔸i altres qüestions (91 a 100)

 • Mercat setmanal Mercat setmanal 25 de març de 2020

  Us anunciem que aquest divendres, 27 de març, hi haurà mercat només amb parades d'alimentació.
  Us demanem que respecteu les mesures de seguretat.
  Gràcies a tothom per la responsabilitat.

 • 5 anys de l'accident d'avió als Alps francesos 5 anys de l'accident d'avió als Alps francesos 24 de març de 2020

  L'accident d'avió als Alps francesos, en el qual van perdre la vida 150 persones, va suposar una gran commoció pels habitants d’aquest municipi. 5 anys després, l'Ajuntament de Llinars fa un recordatori en memòria de les víctimes d'aquell fatídic 24 de març de 2015, entre les quals hi viatjaven 16 alumnes i 2 professores de l’Institut de Haltern am See d’Alemanya, que tornaven de l’intercanvi realitzat amb l’Institut Giola.

 • Oferta del Servei Local d'Ocupació Oferta del Servei Local d'Ocupació 23 de març de 2020

  🔈El Servei Local d'Ocupació de Llinars fa una crida a aquelles persones interessades en treballar a la Residència de Llinars i rodalies.

 • Certificat d'autoresponsabilitat en compliment de l'estat d'alarma Certificat d'autoresponsabilitat en compliment de l'estat d'alarma pel COVID19 22 de març de 2020

  Per a què serveix?
  On el puc aconseguir? 
  Cal portar-ho en paper o en digital?
  Aquestes i altres preguntes en aquest document.

 • Informació de l'OMIC Informació de l'OMIC sobre les mesures que afecten al món del consum pel Covid19 20 de març de 2020

  Van passant els dies i cada dia anem coneixent noves mesures amb les quals es vol fer front al Coronavirus i a les seves conseqüències. Moltes d’aquestes afecten al món del consum directa o indirectament, per això instarem recollir-les i tenir-les actualitzades.

 • Avís dels Serveis Socials Municipals Avís dels Serveis Socials Municipals 19 de març de 2020

  Donada la crisi sanitària, els serveis socials atenen les urgències al telèfon 938412750 de dilluns a divendres de 10 a 14 h. I fora d'aquest horari al número de mòbil 619324196.

 • Serveis mínims presencials a l'Ajuntament de Llinars del Vallès Serveis mínims presencials a l'Ajuntament de Llinars del Vallès 18 de març de 2020

  Donada la situació de crisi sanitàra, l'Ajuntament de Llinars del Vallès ha establert la realització de servis mínims presencials de serveis socials, seguretat, en les infaestructures bàsiques de sanitat, medi ambient i per garantir el servei d'aigua potable.

  Amb aquesta finalitat s'han establert torns presencials del 50% de la seva plantilla seguint les normes de la OMS, amb l'objectiu que la ciutadania pugui disposar dels serveis essencials durant el període que hagin de romandre a les seves llars.

 • Avís del Punt Dona Avís del Punt Dona 18 de març de 2020

  Donada la situació de crisi sanitària que estem patint actualment, us informem que el servei de Punt Dona seguirà atenent casos d'urgència de manera telefònica al 938412750 o al mail puntdona@llinarsdelvalles.cat

 • idCAT Tramitació de certificat idCAT 18 de març de 2020

  Per realitzar la tramitació d'un certificat idCAT

 • Informació d'interès Informació d'interès 16 de març de 2020

  L'Ajuntament us informa de les mesures preses respecte a la situació del coronavirus: 

  Tots els equipaments municipals queden tancats al públic

   L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) només atendrà:

   

 • Avís dels Serveis Socials Avís dels Serveis Socials Municipals 16 de març de 2020

  L'Ajuntament es posa a disposició per cobrir les necessitats bàsiques de les persones grans sense suport familiar/veïnal.

  Si coneixeu veïns i veïnes en aquesta situació, si us plau feu-nos-ho saber trucant al telèfon 93 841 27 50 (OAC plaça de la Vila).

 • Protecció Civil informa de les mesures complementàries a les ja vigents sobre el COVID19. ℹ Protecció Civil informa de les mesures complementàries a les ja vigents sobre el COVID19. 14 de març de 2020
 • Recomanacions per contactar amb l'Ajuntament Recomanacions per contactar amb l'Ajuntament 13 de març de 2020

  L'Ajuntament recomana a la ciutadania realitzar qualsevol tràmit a través de la seu electrònica o telefònicament i així evitar desplaçaments innecessaris a les oficines d'atenció ciutadana.

  Seu electrònica:  https://llinarsdelvalles.eadministracio.cat
  Telèfon: 93 841 27 50
  Des de l'Ajuntament es potenciaran tots els serveis dels sistemes d'atenció no presencial, telemàtics i telefònics.
  També es revisaran totes les agendes de visites als serveis municipals, la seva suspensió o ajornament.

 • Modificacions carrer Montseny Modificacions circulatòries 11 de març de 2020

  Amb la finalitat d'augmentar la seguretat de la zona, la fluïdesa del trànsit i l'accessibilitat, s'han previst unes modificacions circulatòries al carrer Montseny i al passatge Cervantes que entraran en vigor el proper dissabte 14 de març.

 • Què és el coranavirus? Informació sobre el coronavirus 11 de març de 2020

  Informació actualitzada en aquest enllaç .

 • Pancartes Llinars ha celebrat una nova edició de la Setmana de la Dona 9 de març de 2020

  La II Setmana de la Dona tanca la seva edició fent una valoració molt positiva de les activitat realitzades i de la gran afluència de gent que directa o indirectament hi han participat.

 • Mural feminista 2020 Rebuig als actes vandàlics contra els murals feministes 5 de març de 2020

  Des de l'Ajuntament de Llinars del Vallès volem expressar el nostre total rebuig per les pintades amenaçadores i insultants que han aparegut aquesta matinada als grafits de temàtica feminista del municipi. És un rebuig profund i complert no només per la manca de civisme que això suposa sinó sobretot i especialment per la temàtica a la que s'ha atacat i la manera com s'ha fet. Insultar les dones i amenaçar-les de mort és intolerable.

 • TA 5è aniversari del Teatre Auditori de Llinars 27 de febrer de 2020

  El Teatre Auditori de Llinars, obra del conegut arquitecte portuguès Álvaro Siza, celebra 5 anys aquest proper diumenge, 1 de març.

  I ho celebra, com no podia ser d’una altra manera, fent teatre! Amb la posada en escena d’una peça molt especial “La memoria de los chimpancés” d’Àfrica Hurtado, guanyadora del primer premi de dramatúrgia del TA, creat el passat 2019 durant la Setmana de la Dona per potenciar l’escriptura teatral feta per dones, i per donar visibilitat i premiar la qualitat de les dramaturgues catalanes.

 • Botigues al carrer 1 de març de 2020 Botigues al carrer i afectacions al trànsit 26 de febrer de 2020

  Aquest proper diumenge, 1 de març, de 10 a 14 h tindrà lloc als carrers Santiago Rusiñol i Nou, una nova edició de les "Botigues al carrer" organitzada per la UBIC.
  En motiu de l'acte, de 9 a 17 h, es tallarà el trànsit a la circulació de vehicles als carrers abans esmentats, i també es podran veure afectats els carrers Frederic Marés i Badalona.

 • Presentació temporada de Passions de Catalunya Les principals Passions de Catalunya presenten la temporada al Palau de la Generalitat 26 de febrer de 2020

  Les representacions teatrals de la Passió, agrupades en la Federació Catalana de Passions, van presentar el passat dissabte dia 22 de febrer al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat la temporada 2020.

 • Curs d'Instagram Curs d'Instagram 25 de febrer de 2020

  L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Llinars, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ofereix un curs d'Instagram subvencionat dirigit a persones empresàries i emprenedores, i/o personal directiu responsable de màrqueting i comunicació.

 • Carnestoltes 2020 i XXIX Ballada de Gitanes Carnestoltes 2020 i XXIX Ballada de Gitanes 24 de febrer de 2020

  La festa més pocasolta de l'any va arribar a Llinars carregada de música, colors, disfresses i moltes ganes de passar-ho bé!

 • Jornades de Portes Obertes als centres educatius de Llinars del Vallès Jornades de Portes Obertes als centres educatius de Llinars 11 de febrer de 2020

  Els centres eduacatius del municipi obren les seves portes a les famílies interessades en conèixer el seu funcionament de cara a les matriculacions per al proper curs 2020-21.

 • Acords del Ple Municipal ordinari del dia 27 de gener de 2020 7 de febrer de 2020
Darrera actualització: 22.05.2018 | 09:46
Darrera actualització: 22.05.2018 | 09:46