Comerç i Turisme

Nou canal de Telegram

Nou canal de Telegram

📢 L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament ha posat en marxa un nou canal de missatgeria a través de l'aplicació Telegram per poder informar al sector comercial i de restauració del municipi.

✅ Farà accessible la comunicació de formació, notícies i informació sobre tot allò relacionat en el sector del Comerç i la Restauració.

✅L'estrena del nou canal de Telegram coincideix amb l'actual situació de crisi pel #coronavirus, per aquest motiu, durant aquests dies, se centrarà a oferir continguts d'interès en relació a aquesta qüestió, ja sigui notícies estrictament del municipi o consells i recomanacions de les diverses administracions.

✅Aquest canal és públic i tothom qui ho vulgui s'hi podrà subscriure a través del següent 🔗  https://t.me/DinamitzComercialLlinars  i rebre directament al telèfon mòbil totes les notícies, alertes, consells i últimes hores relatives als dos sectors.

👉Per poder-se unir a aquest canal cal descarregar-se l'aplicació Telegram que és gratuïta i està disponible tant per a Android com per a dispositius amb el sistema operatiu iOS.

Projecte FEDER

Turisme sostenible al Baix Montseny 
Monogràfic (+ info)

Notícies

 • 23 de juliol de 2020 Presentació del Marketplace a Llinars Presentació del Marketplace a Llinars

  Arran de la crisi de la Covid19 a Llinars, i després de diverses reunions amb l'ubic, van sorgir diverses iniciatives per poder oferir vendes en línia i la corresponent distribució dels productes. Per aquest motiu, i des de l'àrea de promoció econòmica, s'ha impulsat la creació d'un Marketplace que inclogui tots els establiments de proximitat del conjunt del territori.

 • 20 de juliol de 2020 Dia del Llibre i de la Rosa 23 juliol 2020 - Dia del Llibre i de la Rosa

  El proper dijous, 23 de juliol, de 10 a 20 h, llibreries i floristeries de Llinars juntament amb altres establiments, participaran en la Festa del Dia del Llibre i de la Rosa, amb parades als carrers Santiago Rusiñol i Nou. Aquesta diada supleix la de Sant Jordi, que aquest any no es va poder celebrar a causa de la crisi sanitària.

  De les 8 a les 21.30 h es tancarà la circulació i accessos als pàrquings dels carrers Santiago Rusiñol i Nou (Ban Municipal adjunt).

 • 14 de juliol de 2020 Dia del Llibre i de la Rosa a Llinars Dia del Llibre i de la Rosa a Llinars

  Després d'una diada de Sant Jordi en confinament, Llinars s'uneix a la iniciativa de celebrar, el proper 23 de juliol, el Dia del Llibre i de la Rosa.
  Inscripcions obertes per als comerços que vulguin participar-hi!
   

Plans i campanyes

Darrera actualització: 16.05.2020 | 15:10