Presentació del cartell 2020 i del cava "La Passió"

Dimarts, 28 de gener de 2020 a les 11:00

Divendres 24 de gener la Biblioteca Can Casas va acollir la presentació de la imatge del cartell de Veniu a mi. La Passió de Llinars del Vallès per aquesta edició 2020 i també un producte "apassionat" nou: el cava "La Passió".

L’acte el va obrir la regidora de cultura, Georgina Coderch, que va agrair l’assistència de tothom, va comentar la importància de manifestacions culturals com La Passió per als municipis on es representen i va recordar la trobada  que el mes de novembre passat van celebrar els membres de la Federació Catalana de Passions al Teatre Auditori de Llinars.

Tot seguit es va mostrar el cartell als assistents: un cartell que enguany és femení, dolç i comunicatiu, un reflex del tarannà de La Passió de Llinars. El cartell viatjarà per tot arreu durant dos mesos previs a les representacions: xarxes socials, webs, fires al carrer, equipament municipals...

En aquest acte també es va presentar el cava "La Passió", un nou producte "apassionat" que s’afegeix a les galetes de la Passió. L'any passat de la mà de pastissers del municipi van néixer unes  galetes de mantega en forma de peix, que aviat tornaran a ser a la venda a les pastisseries. Enguany s’ha presentat el cava "La Passió", un brut nature de les Caves Grau Dòria de Canyelles, que es podrà comprar al vestíbul de teatre els dies de les representacions d'aquest any. En nom de les caves Grau Dòria va intervenir el Sr. Lluís Garriga que va parlar breument d’aquestes caves familiars que fan un producte de qualitat amb molta cura i amor. Situades al Garraf, una de les zones vinícoles més importants de Catalunya junt amb el Penedès, les caves Grau Dòria han guanyat diversos premis amb algunes de les sis varietats de cava que ofereixen. 

Per al grup de Teatre Till-Tall és important que La Passió s'associï amb bons productes, que els assistents a les representacions vegin que la Passió va més enllà d’una simple representació sinó que mou sinèrgies econòmiques i de relacions entre la gent i el territori.  

Tant el cartell com l'etiqueta del cava són obra del fotògraf i dissenyador llinassenc Xavier Morell. El cartell vol reflectir la importància de la mirada femenina de La Passió de Llinars i el paper de la dona com a guia i testimoni; d’altra banda, l’etiqueta del cava "La Passió", representa de manera simbòlica el pati de butaques d’un teatre i l’escenari.

Les entrades per a La Passió 2020 ja estan a la venda en aquest enllaç

Darrera actualització: 30.01.2020 | 14:13