La Diada de Sant Jordi a Llinars

Dimecres, 24 d'abril de 2019 a les 12:00

El passat 23 d'abril es va celebrar la Diada de Sant Jordi, i a Llinars van tenir lloc diverses activitats durant tota la jornada.

Les tradicionals parades de llibres i roses es van ubicar al pavelló 1 d'octubre perquè la previsió del temps no era gaire favorable.

Al matí, alumnes de les escoles del poble van gaudir d'un contacontes a càrrec de 3/4 de 15 a la Biblioteca. Per la tarda, l'Agrupació Sardanista va organitzar una Ballada de Sardanes a la plaça dels Països Catalans, a càrrec del Lluïsos de Taradell i per acabar la jornada va tenir lloc, com cada any a la Biblioteca, el tradiconal Concert Coral de Sant Jordi de la Coral Turó del Vent.Aquest any també han tingut lloc actuacions musicals prèvies al dia de Sant Jordi que es van celebrar en un marc molt especial: El Castell Nou. Així doncs, dissabte 20 d'abril va tenir lloc una Ballada de Sardanes i un Concert de Gala a càrrec de l'Orquestra Principal de la Bisbal, i diumenge 21, un concert a càrrec del grup 'Criatures' dins la gira de presentació del nou disc Praxinoscopi.  

 

Darrera actualització: 24.04.2019 | 13:24