Final de la Copa Barcelona de Trial 2018

Dilluns, 5 de novembre de 2018 a les 10:00

Llinars del Vallès va ser la població on es va tancar la Copa Barcelona de Trial 2018, el passat 28 d'octubre.

Com l'any passat es va organitzar una competició en format copa del món, amb unes zones molt exigents muntades especialment per aquesta competició.

El Temps no va acompanyar, però malgrat això, els 100 riders no es van voler perdre una de les millors competicions de l'any. La competició era de 5 zones a 2 voltes, on totes les categories van participar individualment.

Les zones de tipus artificial es composaven de diferents materials com pedres, prefabricats de formigó, mòduls de fusta, troncs, etc. En aquesta edició s'han separat les zones en dos grups, això ha fet que la cursa sigués molt dinàmica i divertida.

En la màxima categoria (expert) Alan Rovira de Castellar del Vallès va dominar en total auoritat, guanyant les quatre competicions d'aquest 2018 i així, proclamant-se campió absolut.

La categoria R1 va ser molt disputada i fins a finalitzar la prova de Llinars no es va saber el guanyador, que finalment va ser Martí Riera de Vic.

No hi va haver sorpreses en la categoria R2 on el local Josep Sabé en va tenir prou amb el segon lloc a Llinars per a proclamar-se campió 2018.

Arnau Blancafort de Folgueroles va guanyar la prova de Llinars i el campionat en categoria R3.

Els altres guanyadors a Llinars en les restants categories van ser:

Pau Robera (Aleví), Paula Cuesta (Principiant), David Castellà (Open blau), Max Solé (Open blanc), Arnau Riera (Benjamí) i Grau Franch (Pre benjamí).

En acabar la competició es van donar els trofeus als tres primers classificats de cada categoria i tot seguit els premis als cinc primers de cada categoria a la classificació general.

Els riders que van vestir-se amb el Maillot de campió de CBT 2018 han estat:

Alan Rovira (Expert)
Martí Riera (R1)
Josep Sabé (R2)
Arnau Bloancafort (R3)
Pau Ribera (Aleví)
Paula Cuesta (Principiant)
David Castellà (Open blau)
Alex Rodríguez (Open blanc)
Aleix Gauset (Benjamí)
Lluc Roa (Pre benjamí)

Darrera actualització: 05.11.2018 | 10:50