El bar-restaurant Córdoba guanya el Pintxo d'Or de la Setmaneta del "Pintxo" 2019

Divendres, 31 de maig de 2019

Avui, 31 de maig, el regidor de Cultura, Cristian Fernández, ha fet entrega dels diplomes als establiments participants en la 8a Setmaneta del "Pintxo", en un acte que ha tingut lloc a Can Lletres a les cinc de la tarda.

Durant l'acte, Cristian Fernández ha donat les gràcies als establiments per la seva participació en la 8a Setmaneta del "Pintxo": Creperia Tigre's, Big Tony's, Amatxo Euskal Taberna, Restaurant-Bar Córdoba, El Timbal i La Fresca; així com als patrocinadors i col·laboradors: Viatges Serengueti, Turisme Rural Can Canal Llinars, Unió de Botiguers i Diputació de Barcelona.

Els establiments guanyadors han estat els següents:
"Pintxo" d'Or per al Bar-Restaurant Córdoba, pel "pintxo" Pebrot de "piquillo" farcit de brandada de bacallà i pinya amb base d'albergínia fregida i pernil.
"Pintxo" de Plata per a Amatxo Euskal Taberna, pel "pintxo" Delícia de pop trufada de "la abuela" amb arrebossat de flocs de patata.
"Pintxo" de Bronze per al Bar-Restaurant Córdoba, pel "pintxo" Galta de vedella amb base de reducció de patata al forn a les fines herbes.

 

Darrera actualització: 31.05.2019 | 18:37