Curs d'Instagram

Dimarts, 25 de febrer de 2020 a les 14:00

L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Llinars, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ofereix un curs d'Instagram subvencionat dirigit a persones empresàries i emprenedores, i/o personal directiu responsable de màrqueting i comunicació.

Com fer fotos, vídeos i missatges atractius per Instagram i altres xarxes socials des del mòbil
Dies: 17 i 19 de març
Horari: de 14:30 a 16:30 h
Continguts: Quines imatges triomfen a les xarxes. Estils fotogràfics per inspirar foto de producte. Recursos en format vídeo, fotografia i text per crear continguts atractius. Normes bàsiques de composició. Trucs per captar l'atenció de l'usuari. Trucs per destacar en el feed (time line d'Instagram). Afegir moviment als textos i impactar. Com fer fotografies i vídeos per la publicitat a les xarxes.

Les Stories d'Instagram: ​Un nou format i un nou llenguatge
Dies: 10 i 12 de març
Horari: de 14:30 a 16:30 h
Continguts: Com aportar valor diferencial amb les stories. Com innovar el meu negoci amb les stories. Com arribar a nous clients amb les stories. Com crear contingut actualitzat cada dia amb les stories. Quins continguts publicar per a la meva marca. Veurem exemples inspiradors. Visió general d'altres xarxes on també podem crear stories. Farem una estratègia per a la nostra marca. Aprendrem trucs i consells per crear continguts atractius. Practicarem, amb l'eina.


Les inscripcions, gratuïtes, poden ser per una o per les dues sessions. Per inscriure's, ho podeu fer trucant a Can Mas Bagà, abans del 6 de març. Places limitades!

Darrera actualització: 11.03.2020 | 11:18