Berta Garrido guanyadora de la segona edició de La Llavor

Dilluns, 13 de maig de 2019 a les 13:30

Una emocionant final del II concurs de música “La Llavor”, presentada per Joan Grivé, va aplegar centenars de persones el passat 11 de maig a la plaça dels Països Catalans.

Els 4 grups finalistes: Berta Garrido, Barmanolo, Etapa Reina i Police Line, van donar-ho tot davant d’un públic que va gaudir en directe de la seva música.

El premi "La Llavor", que consisteix en un contracte per tocar a la Festa Major de Llinars d’aquest any per un valor de 250 € i la gravació d’una maqueta als estudis de gravació professional Nan Mercader Estudis de Cardedeu, va ser per Berta Garrido, que també es va endur el premi de l’Assemblea de Joves de Llinars. I com a premi de l’Assemblea de Joves, un val de compra de 200 € a la botiga Cat Music de Cardedeu i tocar a la Trobada de Casals de Joves que tindrà lloc el cap de setmana 7 i 8 de desembre a Llinars.

A més, aquest any el concurs ha comptat amb un premi addicional cortesia de RKMM Radio Music Montseny, que es va emportar Etapa Reina. Aquest premi consisteix en un gravació d’àudio i vídeo en directe als seus estudis de Cardedeu.  

En acabar el concurs, la festa va continuar amb el concert de Senyor Oca i una sessió de disco del grup local PD Tarras.

Darrera actualització: 13.05.2019 | 15:34