Acords del Ple Municipal extraordinari del dia 16 de desembre de 2019

Dimecres, 18 de desembre de 2019 a les 13:00

Els acords que van tenir lloc durant la sessió plenària van ser:

1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior de data 25-11-2019. Aprovada per unanimitat.

2. Sotmetre a coneixement del Ple la renúncia a l'acta de regidor del grup municipal de Ciutadans de l'Ajuntament de Llinars del Vallès presentada pel Sr. Gabriel García-Miguel Navarro.

3. Creació de la comissió especial anomenada Comissió Institucional de seguiment del POUM. Aprovada per unanimitat.

4. Aprovació de la constitució de la comunitat de Municipis del Baix Montseny i el conveni que la regula. Aprovada amb el vots a favor d'Antoni García Estevan, Fidela Frutos i Schwöbel, Georgina Coderch Pera, Jaume Majoral Ginesta, Joana Lorente Nájar, Josep Aixandri Tarré, Marisol Fernández Martos, Martí Pujol Casals, Mònica López Bonet i Pere Grivé Martínez. Amb les abstencions de Joan Ramon Bernabé i Maria Teresa Serra Perez-Portabella.

5. Revocació dels acords adoptats pel Ple d'aquesta corporació en relació al nomenament de dos fills predilectes i adoptius del municipi. Aprovada per unanimitat.

6. Aprovació del Pla Estratègic de Subvencions període 2020-2023. Aprovat per unanimitat.

7. Aprovació del Text refós de la Modificació puntual del Pla parcial urbanístic del sector B, illa 5. Aprovat amb el vots a favor d'Antoni García Estevan, Georgina Coderch Pera, Jaume Majoral Ginesta, Joan Ramon Bernabé, Joana Lorente Nájar, Josep Aixandri Tarré, Maria Teresa Serra Perez-Portabella, Marisol Fernández Martos, Martí Pujol Casals, Mònica López Bonet i Pere Grivé Martínez. Amb el vot en contra de Fidela Frutos i Schwöbel.

Podeu consultar la gravació del Ple en el següent enllaç

Darrera actualització: 17.02.2020 | 11:51