II Mostra de Teatre Amateur

Dimecres, 30 de maig de 2018 a les 14:30

Per segon any consecutiu, el Teatre Auditori de Llinars va acollir la segona Mostra de Teatre de Secundària, un projecte impulsat conjuntament per l’Escola Ginebró, el Teatre Auditori i l’Ajuntament de Llinars, que es va iniciar per primera vegada l'any passat. Després de la bona acollida que va tenir la primera edició, el passat 18 de maig es va celebrar la segona.

La Mostra està adreçada als centres d’Educació Secundària del Vallès Oriental i Baix Montseny que durant el curs escolar realitzin activitats teatrals i té com objectiu fomentar el consum de la cultura i posar en valor el món del teatre i, en general, de totes les arts escèniques, ja sigui com actors/actrius o com a espectadors. 

Els instituts que hi van participar van ser: l’institut Vilamajor de Sant Pere de Vilamajor, l'institut Giola de Llinars, l’institut Can Record de Sant Esteve de Palautordera, l'institut Reguissol de Santa Maria de Palautordera i l’escola Ginebró de Llinars. 

La Mostra mantenia el mateix format que en la primera edició: representacions de 15 a 20 minuts aproximadament, de manera que l'activitat constitueixi una autèntica mostra representativa del treball que s'ha fet durant el curs, en què cada actor se senti únic i imprescindible i on els alumnes que no poden aconseguir un paper rellevant formin part imprescindible de la representació. En aquest sentit la decoració de l'escena no precisa de grans muntatges ni de vestuaris vistosos, sinó del desenvolupament personal i grupal dels alumnes.

Darrera actualització: 28.06.2018 | 13:32