Educació

Centres educatius a Llinars del Vallès

Notícies

  • 14 de gener de 2019 El TA acollirà la 4a edició de la representació teatral dels alumnes de 2n d’ESO de l’assignatura optativa Teatre i Vida. Esquetxos teatrals assignatura Teatre i Vida

    Aquest proper dissabte, 19 de gener a les sis de la tarda, els dotze alumnes de l’assignatura Teatre i Vida de l'Institut Giola representaran “Només espectadors? No, jo soc protagonista” , esquetxos protagonitzats per el Jan, l’Eva, el David, l’Arnau, el Kilian, el Jassim, la Mariví, el Jordi, el Nil, la Marisa, el Wael i la Naiara, on ens mostraran el camí que recorren els personatges per deixar de ser espectadors i implicar-se com a protagonistes enfront les relacions abusives.

  • 10 de gener de 2019 Entrega del premi del concurs "Posa't en joc a Can Lletres" Entrega del premi de la 7a edició del

    La premiada va ser la Desiree Minardi, que va guanyar una panera plena d'obsequis, entre els quals destaquen un parell d'entrades del Teatre Auditori.

  • 20 de desembre de 2018 Agenda de Serveis 26

    Ja podeu consultar digitalment el nou número de l'Agenda de Serveis, una publicació que pretèn informar de tota l'actualitat relacionada amb el nostre municipi, fent un repàs de les notícies més destacades i temes d'interès de la tardor de 2018. Ah! I també trobareu la informació de la nova temporada d'hivern i primavera del Teatre Auditori!

Plans i campanyes

Darrera actualització: 03.10.2018 | 12:12