TEATRE AUDITORI: 'La Resposta' direcció de Sílvia Munt

Diumenge, 9 de desembre de 2018 a les 18.00 h

La complexitat de les relacions humanes és el tema d'una història en la qual el dramaturg irlandès ens ofereix una lliçó per entendre i acceptar la vida. Interpreta la peça un repartiment que aplega el bo i millor de l'escena catalana.

Una gota d'amor i una altra de verí. Tant se val que parlem de pares i fills, de parelles o d'amics... Les relacions que els humans establim entre nosaltres rarament són clares i senzilles. Ho veurem examinant-nos a nosaltres mateixos o potser anant al teatre per passar una tarda assolellada en una casa de Donegall, a Irlanda. Allà, en Tom, un escriptor respectat, i la Daisy, una antiga pianista que avui és una esposa perpètuament amoïnada pel mal estat de les finances familiars, reben la visita d'un agent literari nord-americà. Potser aquest visitant els podria facilitar els diners que necessiten, però potser la contrapartida que l'agent demana és un preu massa elevat per a la parella. Quina resposta li donaran? Mentre s'ho rumien, en Tom i la Daisy rebran la visita dels pares d'ella, una parella d'edat en plena crisi, i d'un matrimoni amic i amb les butxaques ben plenes.

Sílvia Munt fa realitat un vell projecte personal i porta a l'escenari l'obra d'un autor irlandès que, a Catalunya, coneixem especialment per muntatges com Afterplay (vista el 2013), Traslations (2014) i Dansa d'agost (2016). La directora té a la seva disposició un repartiment de luxe encapçalat per Emma Vilarasau i Francesc Garrido però que aplega molts altres grans noms de la nostra escena.

Una coproducció del Grec 2018 Festival de Barcelona i Bitò.

FITXA ARTÍSTICA

Autoria: Brian Friel Traducció: Pau Gener Direcció: Sílvia Munt Interpretació: Emma Vilarasau, David Selvas, Carme Fortuny, Ferran Rañé, Àlex Casanovas, Àngels Gonyalons, Eduard Buch Disseny de la il·luminació: David Bofarull Escenografia: Enric Planas Vestuari: Albert Pascual Disseny del so / Concepció sonora: Jordi Bonet Audiovisuals: Daniel Lacasa Ajudantia de direcció: Daniela Feixas 

Compra d'entrades aquí

 

Teatre Auditori

Ronda Sant Antoni, 19 - 08450 Llinars del Vallès - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938411695
Lloc web: www.teatreauditorillinars.cat/ca/teatre-auditori/
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 10.10.2018 | 12:35