Cultura

Notícies

 • 13 de maig de 2019 La Colla Gegantera La Patufa celebra la Trobada Gegantera 2019 Trobada Gegantera 2019

  Una desena de colles van participar en la Trobada Gegantera el passat 11 de maig, una festa que, un cop l’any, aplega colles convidades d’arreu del territori per omplir els carrers de música, balls, festa, sentiment i tradició. Els amfitrions de la Trobada van ser la família gegantera de Llinars: en Rimbau i la Sibil·la de Corbera, en Guirbert i na Sança, l’isard i els capgrossos. Les colles convidades van ser les d’Avinyó, Martorell, Sant Antoni de Vilamajor, Granollers, Espluga de Francolí, Sant Pere de Vilamajor, La Batllòria, Dosrius i el Prat de Llobregat.

 • 24 d'abril de 2019 La Diada de Sant Jordi a Llinars

  El passat 23 d'abril es va celebrar la Diada de Sant Jordi, i a Llinars van tenir lloc diverses activitats durant tota la jornada.

 • 24 d'abril de 2019 La Colla Gegantera La Patufa presenta noves figures

  Diumenge, 21 d'abril, la Colla Gegantera La Patufa va presentar una nova rèplica de la seva figura homònima i més emblemàtica: La Patufa.
  Amb la nova Patufa es va iniciar una cercavila des de la plaça dels Països Catalans fins a la plaça Santa Maria, on es va procedir a la presentació del "nino" de goma del Gegant Boig.

   

Plans i campanyes

Darrera actualització: 12.12.2018 | 12:31