Nadal a Llinars

Dilluns, 7 de gener de 2019 a les 11:00

Comencem l’any 2019 deixant enrere les festes nadalenques que tant ens han fet gaudir a grans, menuts i menudes.

A Llinars, any rere any s’organitzen activitats per gaudir al màxim d’aquestes dates, des de la Fira dels Torrons a principis de desembre fins al dia de Reis el 6 de gener. Un munt d’activitats relacionades amb el Nadal tenen lloc durant aquest període de temps.

Tot fent un repàs de totes les activitats realitzades, el dia 14 de desembre a Can Lletres va tenir lloc un taller familiar de decoració del Tió, i el dia 16 la UBIC va organitzar un “market” de Nadal al carrer. La Biblioteca va organitzar tallers de decoració nadalenca i l’hora dels Nadons els dies 20, 21 i 22 de desembre. I el Centre Excursionista va portar el pessebre al cim del Matagalls el dia 23.

La música i el teatre també han estat protagonistes durant aquests dies. L’Escola de música va oferir el seu tradicional concert de Nadal al TA el dia 16, Salvador Montané va oferir un concert de piano el dia 19 i la Coral Turó del Vent va actuar a l’església el dia 22 oferint un recital de nadales. Per altra banda, els dies 26 i 30 el TA va acollir la interpretació teatral de “Els Pastorets”. I el dia de Reis, 6 de gener, es va celebrar un concert de música clàssica de la Wiener Residenzorchester sota el títol “Valsos i polques, de Viena a Llinars”.

Del 27 al 29 de desembre va tenir lloc el Parc de Nadal solidari, tres dies de diversió amb un munt d’activitats per fer al pavelló municipal i pavelló 1 d’octubre. El Parc de Nadal és un projecte solidari que té com a finalitat recollir joguines i aliments de llarga caducitat per aquelles persones que més ho necessiten. Les xifres d’aquest 2018 han estat molt bones ja que s’han recollit nombroses joguines en bon estat i 2.500 quilograms de menjar.

L’AMPA de l’escola Damià Mateu va organitzar un Casal de Nadal a Can Lletres del 31 de desembre al 4 de gener obert a tots els infants de Llinars.

I pensant en els Reis Mags d’Orient, el dia 4 de gener la Biblioteca va rebre la visita del Patge Real i va organitzar un taller de fanalets.

El dia 5 tothom estava preparat per rebre els Reis Mags que van arribar a Llinars per la tarda i van fer la cavalcada pels carrers del poble acompanyats pel Patge Pipot. Pel matí les carrosses dels Reis es van poder visitar al pati del Teatre Auditori.

Darrera actualització: 07.01.2019 | 13:30