Economia

Nou canal de Telegram

Nou canal de Telegram

📢 L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament ha posat en marxa un nou canal de missatgeria a través de l'aplicació Telegram per poder informar al sector comercial i de restauració del municipi.

✅ Farà accessible la comunicació de formació, notícies i informació sobre tot allò relacionat en el sector del Comerç i la Restauració.

✅L'estrena del nou canal de Telegram coincideix amb l'actual situació de crisi pel #coronavirus, per aquest motiu, durant aquests dies, se centrarà a oferir continguts d'interès en relació a aquesta qüestió, ja sigui notícies estrictament del municipi o consells i recomanacions de les diverses administracions.

✅Aquest canal és públic i tothom qui ho vulgui s'hi podrà subscriure a través del següent 🔗  https://t.me/DinamitzComercialLlinars  i rebre directament al telèfon mòbil totes les notícies, alertes, consells i últimes hores relatives als dos sectors.

👉Per poder-se unir a aquest canal cal descarregar-se l'aplicació Telegram que és gratuïta i està disponible tant per a Android com per a dispositius amb el sistema operatiu iOS.

Notícies

  • 23 de juliol de 2020 Presentació del Marketplace a Llinars Presentació del Marketplace a Llinars

    Arran de la crisi de la Covid19 a Llinars, i després de diverses reunions amb l'ubic, van sorgir diverses iniciatives per poder oferir vendes en línia i la corresponent distribució dels productes. Per aquest motiu, i des de l'àrea de promoció econòmica, s'ha impulsat la creació d'un Marketplace que inclogui tots els establiments de proximitat del conjunt del territori.

  • 9 de juliol de 2020 Davant la Covid19 no ens relaxem Recomanacions davant la Covid19

    Entre tots i totes evitem un rebrot!

  • 3 de juliol de 2020 La comunitat de municipis del Baix Montseny organitza un nou cicle de tallers en línia per a empreses i persones autònomes Nou cicle de tallers en línia per a empreses i persones autònomes

    En el marc del cicle de webinars Reactivem el Baix Montseny promoguts per la Comunitat de Municipis del Baix Montseny, entre els quals s'inclou l'Ajuntament de Llinars, s'ha programat pels propers dimecres 8, 15 i 22 de juliol un curs sobre Administració electrònica per a empreses per facilitar l’operativa dels tràmits en línia.

Plans i campanyes

Darrera actualització: 16.05.2020 | 15:09