Comunicació

El Departament de comunicació de l'Ajuntament de Llinars del Vallès aposta per la qualitat i la pluralitat de la informació.

Els seus canals municipals d'informació: web, agenda de serveis i xarxes socials, representen una eina que facilita i potencia la participació de la ciutadania en la vida social del municipi.

Facebook

Twitter

Notícies

 • 20 de novembre de 2019 Campanya de vacunació contra la grip i mesures per protegir-nos de les malalties d'hivern Vacuna't contra la grip

  Durant l’hivern l’exposició a les baixes temperatures i la circulació de diversos virus que causen infeccions respiratòries, com ara el refredat, la grip i la bronquiolitis, poden posar en risc la nostra salut. Aquestes malalties s’encomanen fàcilment, però es poden prevenir amb algunes mesures senzilles, com ara la vacunació, en el cas de les persones que tenen alguna condició de risc, i l’adopció d’unes bones pràctiques d’higiene.

 • 13 de novembre de 2019 L’Ajuntament contracta en pràctiques dos joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil

  Durant sis mesos i a temps complet, donaran suport a les àrees de serveis econòmics i serveis personals.

 • 27 de setembre de 2019 L’Ajuntament de Llinars del Vallès amb el medi ambient Llinars del Vallès

  Avui 27 de setembre de 2019, l’Ajuntament de Llinars del Vallès s’adhereix a les accions contra el canvi climàtic i dona suport a totes les iniciatives encaminades a posar de manifest la necessitat i urgència d’emprendre mesures que evitin aquesta crisi. 
  Des de fa temps, l’Ajuntament està implementant mesures ambientalment positives del seu abast, com són les plaques solars, les calderes de biomassa o els cotxes elèctrics.

Plans i campanyes

Publicacions

Darrera actualització: 14.05.2018 | 13:16