Oberta la convocatòria del procés de participació Pressupostos Participatius 2019

Dimarts, 23 d'octubre de 2018 a les 08:15

L’Ajuntament ha dissenyat un procés participatiu perquè els ciutadans i les ciutadanes de Llinars del Vallés puguin prioritzar entre un seguit d’actuacions, segons les seves preferències, per ser executades pel Consistori.

La finalitat del procés de participació Pressupostos Participatius 2019 és donar veu a la ciutadania de Llinars del Vallés per expressar les seves preferències sobre diferents àmbits de la vida municipal.

Per fer-ho, el Consistori posa a disposició del la ciutadania 4 propostes sobre diversos àmbits, que han estat avaluades segons criteris tècnics, competencials i pressupostaris. Així totes les propostes són tècnicament viables i possibles, competència directa de l’Ajuntament i pressupostàriament factibles dins d’allò establert per aquest projecte.

Les propostes són les següents:

- Arranjament de la plaça de Ventura Gassol.
- Arranjament de voreres.
- Arranjament de la plaça de Sant Jordi.
- Adequació del passeig Mogent.

Mitjançant una votació ciutadana, les persones que estiguin empadronades a Llinars a data 30 de setembre de 2018, i siguin majors de 16 anys podran prioritzar les actuacions proposades pel Consistori.

La votació es podrà realitzar del 24 d’octubre al 6 de novembre, en el següent enllaç Espai de participació Ajuntament de Llinars del Vallès.

Els/les votants podran assignar un ordre preferencial de les propostes, essent la número 1 la preferida i la 4 la menys desitjada.

Atenció!!
Les persones empadronades a Llinars que tinguin NIE, i vulguin participar en el procés participatiu Pressupostos Participatius 2019 hauran de posar el número 0 darrera la primera lletra del seu NIE.
Exemple: Si una persona té el NIE: X-9999999-A haurà d'escriure X09999999A

Darrera actualització: 11.12.2018 | 14:44