Acte de reconeixement als millors esportistes 2019

Dilluns, 16 de setembre de 2019 a les 14:00

El passat dissabte, 14 de setembre, el pavelló 1 d’octubre va acollir una nova edició de l'acte de reconeixement als millors esportistes de Llinars.

La gala va ser conduïda per la Maria Jover i va comptar amb la presència de Martí Pujol, alcalde de Llinars; Mònica López, regidora d’Esports i Joventut; i representants de diverses entitats esportives del poble: Núria Español, secretària del Club d’Escacs i vicepresidenta del Centre Excursionista; Joel Figueras, vicepresident del Club Bàsquet; Mari Ciudad, presidenta del Club Patinatge; Richard Garcia, president del Centre d’esports i Ramon Tudó, vicepresident del Club Futbol Sala.

Durant la gala es va poder gaudir de les actuacions de l’escola de dansa Vocacions i de l’Associació de Balls de Saló. (Vídeo resum de la gala)

Relació dels/ de les premiats/des:

Joel Figueras, vicepresident del Club Bàsquet Llinars, va fer entrega dels guardons dels equips de menors de 14 anys.  Els premiats/des han estat:

Pre-benjamí B de futbol 7 del Centre d’esports Llinars, campions de lliga de la Federació Catalana de Futbol.

Benjamines nivell A del club de Rítmica CEL, campiones de Catalunya.

Benjamins del Futbol Sala Llinars, campions de lliga 2018-19, campions de la Copa Catalunya 2018-19 i tercera posició a l’interclubs d’Espanya 2019. Els benjamins del Futbol Sala Arnau Albi i Martí Rigat, representants de Catalunya amb la selecció catalana al campionat de Puertollano, quedant en tercera posició.

Equip sub12 del Club d’Escacs Llinars, campions de Catalunya d’edats per equips i subcampions de Catalunya d’Escacs actius d’edat sub12. Aramí Lobo, campiona d’Espanya sub12 i campiona de Catalunya sub12.

Mari Ciudad, presidenta del Club Patinatge Artístic, va fer entrega dels guardons dels equips de majors de 14 anys. Els premiats/des han estat:

Cadets categoria obert del club de Rítmica CEL, campiones de Catalunya.

Júnior femení del Club Bàsquet Llinars, campiones de lliga de la Federació Catalana de Bàsquet, nivell 1.

Juvenil Nacional del Futbol Sala Llinars, campions de lliga 2018-19, campions de la Copa Catalana 2018-19, 4t lloc al campionat d’interclubs d’Espanya jugat a Calpe. Els juvenils Aleix Adell i Joel Carbonell, representants de Catalunya amb la selecció catalana al campionat de León quedant campions d’Espanya.

Núria Español, secretària del Club d’Escacs i vicepresidenta del Centre Excursionista, va fer entrega dels guardons als/a les esportistes reconeguts/des pel seu valor esportiu. Els premiats/des han estat:

Belén Arribas, del Club Patinatge Artístic Llinars, que tot i haver patit una lesió en els dos peus al setembre del 2018, va continuar patinant i es va presentar a diverses competicions aconseguint quedar la segona classificada al Trofeu Ciutat de Mollet i l’ascens a la categoria A. Actualment segueix amb la lesió i fins hi tot ha hagut d'operar-se i està en procés de recuperació. Esperem que molt aviat pugui seguir patinant i aconsegueixi els nous reptes que es proposi.

Martina Castel, Paula Martín i Clàudia Lorente de l’escola de dansa Vocacions, per la seva dedicació i esforç durant aquest any que les ha portat a guanyar varis premis de reconeixement.

David Mancha, del Centre d’Esports Llinars, jugador format al CE Llinars des de nen, ha estat jugador del 1r equip durant 20 anys, ha estat entrenador dels jugadors i del primer equip femení del CE Llinars. És un referent per a tots els jugadors i jugadores del CE Llinars! Volem agrair tots aquests anys dedicats al club. Moltes gràcies!

Teresa Sarrà i Boi Ramoneda, del Centre Excursionista Llinars, han aconseguit realitzar el repte dels 100 cims de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Richard Garcia, president del Centre d’Esports Llinars, va fer entrega dels guardons individuals i per parelles menors de 14 anys. Els premiats/des han estat:

Ainhoa Serral, del Club Patinatge Artístic Llinars, primera classificada a l’Intercomarcal de la territorial de Barcelona i Ascens a la Categoria A.

Júlia Albajar, del Club Patinatge Artístic Llinars, segona classificada a la semifinal intercomarcal de la territorial de Barcelona en la categoria "C", tercera classificada en els interclubs 2019 en la categoria "C" i classificada per la final intercomarcal en la categoria "C" que es celebrarà a l'octubre.

Alain Cullell, del Club Atletisme Sant Celoni, tercera posició en el Campionat de Catalunya de relleus 4x200.

Ramon Tudó, vicepresident del Futbol Sala Llinars, va fer entrega dels guardons individuals i per parelles majors de 14 anys. Els premiats/des han estat:

Maria Monteagudo, del club de Rítmica CEL, campiona de Catalunya nivell IV de la Federació Catalana de Gimnàstica Rítmica.

Eloi Vicente, del club Bàsquet Granollers, s’ha mantingut a la màxima competició de Bàsquet Català, Júnior Preferent, quedant sisè. Ha estat campió de Catalunya de 3x3 FIBA, guanyant la final del circuit a Barcelona i havent de disputar ara els campionats d'Espanya.

Karim El Aziz, de l’Intenacional Gym Canovelles, campió d’Espanya del Pes Pluma de Muay Thai Professional de la Federació Espanyola de Muay Thay. Ha disputat combats professionals portant el nom de Llinars dins i fora del territori nacional (Barcelona, Madrid, Tenerife, Cadis, França, Holanda i Xina).

Fèlix Patrón i Lali Rodríguez, de l’associació de Balls de Saló de Llinars, campions d’Espanya de Ball d’Escenari (combinat vals, tango i pasdoble) a Màlaga, campions d’Europa de de Ball d’Escenari (combinat vals, tango i pasdoble) a Màlaga, campions d’Europa de Ball Llatí (combinat salsa, bachata i cha cha cha) a Màlaga i sisens en el campionat del món 10 Balls Esportius (Standard i llatins) d’Albània.

Tomi Misser, campió del món de Mountain Bike de descens en DH i XCO en la categoria màster (45-49 anys) a Mont-Saint-Anne (Canadà).

Darrera actualització: 19.09.2019 | 12:56