A Llinars, volem posar en marxa el Voluntariat per la Llengua. T'animes a participar-hi?

Dimecres, 2 d'octubre de 2019 a les 12:00

Amb l'inici dels cursos de català per a adults que es fan a Can Lletres, des del Consorci per a la Normalització Lingüística volem tornar a posar en marxa el programa Voluntariat per la llengua (VxL). Un programa per practicar català a través de la conversa, que es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

Què necessites per ser voluntari o voluntària?

Ganes de compartir la teva llengua amb algú que vol parlar-la millor.

Què necessites per ser aprenent o aprenenta?

Ganes de perdre la vergonya i llançar-te a parlar català.

El compromís de les parelles és trobar-se una hora a la setmana el dia i l'hora que els vagi bé, per parlar en català en un context distès i relaxat.

Les persones que estiguin interessades a participar-hi com a voluntàries o com a aprenentes poden adreçar-se a Can Lletres, c. Josep Argila, 39. També poden adreçar-se per correu electrònic al Servei Comarcal de Català del Vallès Oriental (vallesoriental@cpnl.cat) o per telèfon (93 879 41 30) i demanar per l’Assumpta Relats. Més informació aquí.

També poden participar-hi:
- Entitats que volen promoure i facilitar que les persones associades participin en el programa de 'Voluntariat per la Llengua'.
- Establiments que vetllen per l’ús del català en l’atenció al públic i volen facilitar que persones que participen en el programa puguin practicar el català.
 

Darrera actualització: 02.10.2019 | 12:46