El Duatló Llinars-Ginebró destina els beneficis de la cursa a REIR

Dilluns, 23 de juliol de 2018 a les 11:00

El passat 16 de juliol, representats de l’Escola Ginebró i l’Ajuntament de Llinars van fer entrega del  xec  obtingut  amb  els  beneficis  del  10è  Duatló  Solidari  Llinars-Ginebró  a  l’entitat vallesana REIR (Recursos Educatius per la Infància en Risc).

Daniel Julià, director de REIR, i Vicente Álamo, col·laborador de l’entitat, van rebre el xec amb l’import de 919 € de mans de Martí Pujol, alcalde de Llinars, Gorka Insausti, president de la Cooperativa Ginebró i Marc Lurbe, coordinador de cicles d’esports de l’escola.

“Aquest xec significa molt tant a nivell econòmic com social, perquè per nosaltres és important aconseguir recursos però també dona visibilitat al nostre projecte i a la situació dels infants en risc d’exclusió de la comarca. Donat l’origen de caire esportiu de l’aportació, destinarem aquests diners a beques per activitats d’oci o extraescolars. De fet el nostre objectiu pel curs 2018-19 és que tots els infants de la comarca tinguin accés a aquestes activitats en igualtat de condicions, independentment dels recursos econòmics de la seva família, i acabar amb l’estigma de “nen/a pobre”, va argumentar Julià. 

El Duatló solidari, que enguany va celebrar la 10a edició el diumenge 20 de maig, destina cada any els beneficis de la cursa a una entitat que realitzi labors socials. L’any passat es va fer entrega del xec solidari a l’escola d’educació especial Monserrat Montero i aquest any a REIR, enfocat en l’àmbit de l’educació social i el tercer sector.

 

Darrera actualització: 24.07.2018 | 10:43