El Club Patinatge Llinars ofereix un gran festival de final de curs

Dilluns, 9 de juliol de 2018 a les 18:00

El VII Festival de patinatge artístic que es va celebrar el passat dissabte, 7 de juliol, va posar de manifest la gran qualitat tècnica de la que gaudeix el Club Patinatge Llinars, que amb 12 anys de vida a les seves esquenes s'ha consolidat com un club de referència a la comarca.

La temàtica del festival, que portava per títol "La Fàbrica de Joguines", va ser el fil conductor de les actuacions de les patinadores i patinadors del club en totes les seves categories, entrenades i entrenats per dues grans patinadores i professionals, Andrea López Sanuy i Cristina de la Hiz.

En aquesta ocasió, el festival va gaudir de l'actuació del seu convidat d'honor, Pol Iraberri, campió de Barcelona i de Catalunya 2018, a més d'estar classificat en el campionat d'Espanya per participar en la Copa Itàlia a la tardor.

El Club Patinatge Llinars ha obtingut molts pòdiums al llarg del curs, fruit de l'esforç, el treball i la dedicació de tots el seus membres: alumnes, tècniques, famílies i les persones que dirigeixen el club. De cara al curs vinent començaran amb molta força, ja que 6 patinadores i un patinador han estat classificats en les competicions intercomarcals per participar a la competició territorial de Barcelona, els propers 27 i 28 de setembre.

Darrera actualització: 10.07.2018 | 10:12

Imatges

Festival patinatge artístic 2018 Festival patinatge artístic 2018 Festival patinatge artístic 2018