Dues alumnes del Ginebró reben el Premi Argó de treballs de recerca de batxillerat

Dijous, 21 de juny de 2018 a les 12:00

Júlia Gibert ha rebut el primer premi amb menció a la categoria d’Arts, amb el treball titulat Procés creatiu de l’elaboració d’un quadre. Per la seva banda, Aina Pocurull ha estat guardonada amb el segon premi a la categoria Humanitats i Ciències Socials pel treball Correlació entre llenguatge i memòria. Un estudi en infants.

Dues alumnes de l’escola Ginebró han estat guardonades amb els premis a treballs de recerca de batxillerat que atorga el jurat del 15è Premi Argó 2018 de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Júlia Gibert ha rebut el primer premi amb menció a la categoria d’Arts, amb el treball titulat Procés creatiu de l’elaboració d’un quadre. Per la seva banda, Aina Pocurull ha estat guardonada amb el segon premi a la categoria Humanitats i Ciències Socials pel treball Correlació entre llenguatge i memòria. Un estudi en infants.

El Premi Argó és una iniciativa de la Universitat Autònoma de Barcelona, dins del programa de suport a la transició entre la secundària i la universitat. L’objectiu és reconèixer l’esforç dels estudiants i incrementar els vincles entre la universitat i els centres d’ensenyament secundari. L’anunci dels Premis i Mencions i el seu lliurament es va efectuar el dimecres 20 de juny de 2018 a les 17 hores a la sala d’actes de l’edifici del Rectorat al Campus de la UAB a Bellaterra (Cerdanyola del Vallès).

Darrera actualització: 29.06.2018 | 13:14