Presentació del Pla Educatiu de Llinars del Vallès

Dimarts, 5 de febrer de 2019 a les 11:00

El passat 30 de gener del 2019 vam presentar el Pla Educatiu de Llinars del Vallès a Can Lletres. L’acte va comptar amb una elevada assistència, especialment de persones del municipi que han col·laborat en l’elaboració del Pla amb els seus coneixements i propostes.

L'acte va ser conduït per Neus Ramia, tècnica d’educació de Llinars del Vallès, i va ser inaugurat per Martí Pujol, alcalde de Llinars del Vallès, i Rafael Homet, Diputat d’Educació de la Diputació de Barcelona. Per part de Diputació també hi va assistir Núria Palau, com a responsable de la direcció tècnica del Pla.

El contingut del Pla Educatiu de Llinars va ser exposat per la sociòloga Sarai Samper, del Col·lectiu d’Analistes Socials (D-CAS), com a membre de l’equip redactor del projecte.

Finalment, l’acte de presentació va concloure amb la intervenció de Ousman Umar, de NASCO Feeding Minds, que va explicar la seva experiència migratòria i la importància cabdal que ha tingut l’educació durant la seva trajectòria a Barcelona, demostrant la importància de crear oportunitats educatives i fer-les arribar a tothom.

L’acte va comptar amb un obsequi: una bossa de roba amb el logo de la Xarxa Educativa de Llinars del Vallès, que és el nom que rep el Pla Educatiu.

Darrera actualització: 05.02.2019 | 11:24

Imatges