Open Night 2018

Dilluns, 9 de juliol de 2018 a les 19:30

Una nova edició de l'Open Night es va celebrar el passat cap de setmana, 6 i 7 de juliol a Llinars, un acte organitzat per la UBIC i l’Ajuntament que aquest any celebra la seva cinquena edició, amb l’objectiu de promoure el comerç de proximitat, el sector gastronòmic, la cultura, l’esport i el lleure.

Divendres, amb l’Open Night +Comerç 23 comerços van tenir obert fins a mitjanit amb descomptes i promocions. Per altra banda alguns dels bars associats van oferir menús a 7 €. I com sempre activitats per amenitzar la nit: tallers infantils, country, gòspel i fi de festa! 
La temàtica d'aquest any ha estat el Vell Oest, al voltant de la qual es van crear tallers, activitats i tota la decoració. Ah i no podem oblidar la visita d'en Hao Lli i en Hao Nars, dos indis del Vell Oest que no van perdre l'ocasió de visitar l'Open Night.

Dissabte es va celebrar l’Open Night +Llinars, una nit plena de concerts al carrer que va començar de manera molt refrescant a les Piscines Pere Planas. Així als jardins del Teatre Auditori va tenir lloc el concert d'Ivette Nadal i Caïm Riba, al passeig Europa de les Nacions el concert del grup Tirando Sillas, al carrer Santiago Rusiñol el concert del grup Alquímia jazz band, al parc dels Corbera va tornar una nova edició de la Llinars Blues Reunion, amb les actuacions d'Emili Baleriola Quartet, Tota Blues i Diorama; al pavelló municipal es va celebrar el VII Festival de Patinatge Artístic, al carrer Joan Maragall, un concert de rock amb les Xamuskinas i els Sokarrats, al carrer Onze de Setembre un concert de Karol Green i per acabar la nit, una sessió del Dj Johan Luna al carrer Santiago Rusiñol. En definitiva música i actuacions per a tots els gustos!

Darrera actualització: 10.07.2018 | 10:20