Veniu a mi. La Passió de Llinars del Vallès 2019

Dilluns, 11 de febrer de 2019 a les 12:00

Aquesta Passió duu com a títol Veniu a mi, una crida que convida l'espectador a apropar-se a la representació sense por i amb l'esperit obert. És una Passió que emociona i sorprèn, és una Passió diferent.

El passat dissabte 23 de febrer l'ermita de la Pietat d'Ulldecona va acollir l'acte de presentació de la Temporada de Passions 2019.
L'acte va estar  organitzat pel Patronat de la Passió d'Ulldecona i va comptar amb l'assistència del president de la Generalitat, Quim Torra, i de la consellera de Cultura, Laura Borràs.

Les diferents passions van poder presentar les seves novetats i van parlar de les característiques que les fan úniques malgrat explicar la mateixa història. Les 8 passions federades fins a l'actualitat són la Passió d'Ulldecona, anfitriona de l'acte, i les de Cervera; la Cava de Deltebre, Esparreguera, Llinars del Vallès, Olesa de Montserrat, Vilalba dels Arcs i Vilassar de Mar. 

Presentació de Veniu a mi. La Passió de Llinars
_______________________________________________________________________________________

Les representacions de "Veniu a mi. La Passió de Llinars del Vallès" tindran lloc el dies 6, 7, 13 i 14 d'abril a les 17 h al Teatre Auditori de Llinars.

Compra d'entrades online aquí o físicament a l'OAC de l'Ajuntament (plaça de la Vila, 1) de dilluns a divendres de 9 a 20 h, només pagament amb targeta. I també els dies de les representacions al TA, una hora abans de l'inici de la funció.

Darrera actualització: 05.03.2019 | 13:48