Exposició «Pompeu Fabra: una llengua completa»

Dilluns, 22 d'octubre de 2018 a les 10:30

El 17 d'octubre va tenir lloc a la Biblioteca la inauguració d’una exposició dedicada a Pompeu Fabra, que es podrà visitar fins al 2 de novembre.

L’exposició és una mostra itinerant creada per la Direcció General de Política Lingüística que presenta l'aportació de Fabra a la llengua catalana, el gran arrelament social de la seva figura i obra arreu de Catalunya i l'impuls a la llengua que va suposar el seu treball.

S'emmarca en les actuacions commemoratives de l'Any Pompeu Fabra, en què, per acord del Govern de Catalunya, se celebren els 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català més il·lustre i els 100 de la publicació de la Gramàtica catalana.

Per altra banda, durant l’acte d’inauguració, tots els presents van poder gaudir del monòleg “Pompeu Fabra: Jugada Mestra!” interpretat per l’Òscar Intente, sobre la figura de Pompeu Fabra.

Aquesta ha estat una activitat organitzada en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i es podrà visitar dins de l’horari habitual de la Biblioteca.

Darrera actualització: 07.12.2018 | 11:14

Imatges