L'Ajuntament de Llinars col·labora activament amb la Generalitat per donar assistència a adolescents i joves menors d'edat migrats sense referents adults

Divendres, 29 de juny de 2018 a les 11:00

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, davant de la situació d’emergència social per l’arribada d’un gran nombre de menors d’edat immigrats, ha posat en marxa, en diferents municipis de Catalunya, un dispositiu de primera atenció per a l’allotjament i acompanyament d’aquests joves a través d’entitats socials.

Davant aquesta necessitat de la DGAIA (Direcció Gral. d’atenció a la infància i adolescència) de trobar urgentment allotjament per aquests joves, l’Ajuntament de Llinars del Vallès ha posat en contacte a la Generalitat amb la casa de colònies Mogent per tal de donar, en primera instància, allotjament a un grup d’adolescents per col·laborar així en intentar pal·liar aquesta situació d’emergència social.

A Llinars hi ha 36 menors d’edat allotjats a la casa de colònies Mogent que s'hi estaran fins el 15 de juliol. L'entitat social Diagrama és l'encarregada d'acompanyar en tot moment aquests joves.

Per altra banda, el Servei Local d’Ocupació de Llinars està cercant educadors o auxiliars educatius que seran contractats per l’entitat social per a reforçar les tasques assistencials a aquests adolescents migrats en situació de desemparament.

Darrera actualització: 29.06.2018 | 12:33