Acte de reconeixement als millors esportistes de Llinars 2018

Dilluns, 17 de setembre de 2018 a les 10:00

El passat divendres, 14 de setembre, el pavelló 1 d’octubre va acollir una nova edició de l'acte de reconeixement als millors esportistes de Llinars.

La gala va ser conduïda per la Maria Jover i va comptar amb la presència de Martí Pujol, alcalde de Llinars; Iban Sangrador, regidor de joventut i esports; i presidents/es de diverses entitats esportives del poble: Joan Antoni Pérez, president del Club d’Escacs;  Jaume Majoral, president del Club Bàsquet; Mari Ciudad, presidenta del Club Patinatge; Anna Albi, president del Club Centre d’esports i Ramon Tudó, president del Club Futbol Sala.

Durant la gala es va poder gaudir de les actuacions del Club de Patinatge artístic i de l’Associació de Balls de Saló.

Els premiats d’aquest any van recollir els guardons vestits amb l’equipació del seu club o del seu esport.

Relació dels premiats/des:

Jaume Majoral, president del Club Bàsquet Llinars, va fer entrega dels guardons per equips, a nivell territorial.  Els premiats/des han estat:

Les prebenjamines del Club Rítmica CEL pel seu títol de campiones comarcals.

El prebenjamí B del Club d’Esports Llinars per la primera posició de la Lliga prebenjamí Futbol 7, Grup 38.

El juvenil de Fulbol Sala Llinars pel seu títol de campions de Lliga 2017-2018 en categoria juvenil.

Xavi Pérez, Noah Casanovas i Joel Carbonell pel seu títol de campions de Catalunya de Futbol Sala juvenil.

Anna Albi, presidenta del Centre d’Esports Llinars, va fer entrega dels guardons per equips, a nivell de Catalunya. Els premiats/des han estat:

La selecció Sub12 del Club d’Escacs Llinars pel seu títol de subcampions de la Final A 8 de la Lliga Catalana Sub12.

Aramí Lobo del Club d’Escacs Llinars pel seu títol de Bicampiona d’Espanya individuals en la categoria sub12 en ritme clàssic i ràpid.

Joan Antoni Pérez, president del Club d’Escacs Llinars, va fer entrega dels guardons als/a les esportistes reconeguts/des pel seu valor esportiu. Els premiats/des han estat:

El premini femení del Club Bàsquet Llinars, valorat per la seva lluita i pel seu esforç dintre d’una competició on la majoria de rivals tenien un potencial superior.

Albert Valencia (aleví A), Èric Foix (aleví C), Izan Fernández (aleví C), Marc Olmo (benjamí A), Pol Cantos (benjamí A), i Jordi Fonseca (benjamí B) del Centre d’Esports Llinars, pel seu progrés i perseverància en el futbol.

Natàlia Sans, del Club Bàsquet Llinars, per la seva constància i esperit de superació en els moments més difícils que ha patit com a esportista degut a una lesió.

Eva Moral, del Futbol Sala Llinars, com a jugadora activa de la Selecció Catalana absoluta, i participant a campionats de diferents països europeus.

Ramon Tudó, vicepresident del Futbol Sala Llinars, va fer entrega dels guardons individuals i per parelles a nivell territorial. Els premiats/des han estat:

Aina Selinbegovic, del Club Patinatge Artístic Llinars, 1a classificada categoria “D” de l’Intercomarcal, i semifinalista del Territorial de Barcelona.

Laura Casadó, del Club Patinatge Artístic Llinars, 1a classificada categoria “B” de l’Intercomarcal, i semifinalista del Territorial de Barcelona.

Ènia Valls, del Club Patinatge Artístic Llinars, 1a classificada categoria “A” de l’Intercomarcal, i semifinalista del Territorial de Barcelona.

Mari Ciudad, presidenta del Club Patinatge Artístic, va fer entrega dels guardons individuals i per parelles a nivell d’Espanya i a nivell mundial. Els premiats/des han estat:

A nivell d’Espanya:

Mirna Rojas, jugadora de pàdel, campiona d’Espanya 2018 en la categoria aleví.

Gerard Ayats, del Club d’Escacs Llinars, campió d’Espanya en la categoria Sub18.

Milena Rojas, jugadora de pàdel, sots-campiona d’Espanya 2018 en la categoria Cadet.

Karim El Aziz, del Internacional Gym Canovellas, campió de Catalunya i subcampió de Muay Thai, en la classe A de 57 kg.

Fèlix Patrón i Lali Rodríguez de l’Associació de Balls de Saló de Llinars “Cuban Rock”, primera posició en el campionat de Catalunya de clubs, segona posició en el campionat de Catalunya de balls standard, tercera posició en el campionat d’Espanya de balls llatins i en el campionat de Catalunya de balls llatins, 4a posició en el campionat d’Espanya de balls standard.

A nivell mundial:

Josep Sabé, 3r classificat al campionat d’Espanya de Trial en categoria infantil i 5è classificat al mundial “Uci Trials World Youth Games” a Itàlia.

 

Darrera actualització: 17.09.2018 | 13:03