Noticies

 • Agenda de Serveis 25 24 de juliol de 2018 Agenda de Serveis 25

  Ja podeu consultar digitalment el nou número de l'Agenda de Serveis, una publicació que pretèn informar de tota l'actualitat relacionada amb el nostre municipi, fent un repàs de les notícies més destacades i temes d'interès de la primavera i estiu 2018. Ah! I també trobareu la informació de la nova temporada de tardor del Teatre Auditori!

 • El Duatló Llinars-Ginebró destina els beneficis de la cursa a REIR 23 de juliol de 2018 El Duatló Llinars-Ginebró destina els beneficis de la cursa a REIR

  El passat 16 de juliol, representats de l’Escola Ginebró i l’Ajuntament de Llinars van fer entrega del  xec  obtingut  amb  els  beneficis  del  10è  Duatló  Solidari  Llinars-Ginebró  a  l’entitat vallesana REIR (Recursos Educatius per la Infància en Risc).

 • L’Esportiu de Llinars és reconegut amb el Segell d’Excel·lència Europea en Gestió EFQM 10 de juliol de 2018 L’Esportiu de Llinars és reconegut amb el Segell d’Excel·lència Europea en Gestió EFQM

  L’empresa auditora atorga a L’Esportiu la màxima qualificació del segell EFQM amb 500+.
  L’Esportiu, propietat de l’Ajuntament de Llinars del Vallès, assoleix la certificació en el marc del reconeixement obtingut per Llinarsport, entitat que gestiona l’equipament esportiu en tant que forma part del grup Claror.

 • Open Night 2018 9 de juliol de 2018 Open Night 2018

  Una nova edició de l'Open Night es va celebrar el passat cap de setmana, 6 i 7 de juliol a Llinars, un acte organitzat per la UBIC i l’Ajuntament que aquest any celebra la seva cinquena edició, amb l’objectiu de promoure el comerç de proximitat, el sector gastronòmic, la cultura, l’esport i el lleure.

 • Festival patinatge artístic 2018 9 de juliol de 2018 El Club Patinatge Llinars ofereix un gran festival de final de curs

  El VII Festival de patinatge artístic que es va celebrar el passat dissabte, 7 de juliol, va posar de manifest la gran qualitat tècnica de la que gaudeix el Club Patinatge Llinars, que amb 12 anys de vida a les seves esquenes s'ha consolidat com un club de referència a la comarca.

 • Mulla’t per l’esclerosi múltiple 9 de juliol de 2018 Les piscines Pere Planas acullen el Mulla’t per l’esclerosi múltiple a Llinars

  El diumenge 8 de juliol les piscines municipals Pere Planas es van omplir de gom a gom per una causa solidària: col·laborar amb la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple.

 • Noel Biniés 3 de juliol de 2018 Noel Biniés guanya el primer concurs de música per a joves “La Llavor”

  Gran expectació a la final del concurs “La Llavor” del passat divendres, 29 de juny.

 • Primer premi 29 de juny de 2018 Premiats en el sorteig del concurs de la 7a Setmana del "Pintxo"

  Els dies 27 i 28 de juny es va realitzar el sorteig del concurs de la 7a Setmana del "Pintxo". Carme Casanova de Llinars ha obtingut el 1r premi: una estada de cap de setmana per a dues persones a la Masia Can Canal a Llinars del Vallès. Elios Navarrete de Llinars, s'ha fet amb el segon premi: una ronda per a dues persones de degustacions valorada en 6 € per cadascun en els establiments participants, i Sílvia Fontanella de Sant Celoni ha obtingut el tercer premi: dues entrades per al Teatre Auditori de Llinars.

   

 • 29 de juny de 2018 L'Ajuntament de Llinars col·labora activament amb la Generalitat per donar assistència a adolescents i joves menors d'edat migrats sense referents adults

  El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, davant de la situació d’emergència social per l’arribada d’un gran nombre de menors d’edat immigrats, ha posat en marxa, en diferents municipis de Catalunya, un dispositiu de primera atenció per a l’allotjament i acompanyament d’aquests joves a través d’entitats socials.

 • Gran Final del Concurs de Música 26 de juny de 2018 Gran Final del Concurs de Música "La Llavor"

  El proper divendres, 29 de juny, es celebrarà la final del primer concurs de música per a grups joves del Vallès Oriental, que ha organitzat el departament de Joventut de l'Ajuntament. 5 grups finalistes competiran pel primer premi en un concert que tindrà lloc al Pati de Can Mas Bagà a les 8 del vespre!

 • Premi Argó de treballs de recerca de batxillerat 21 de juny de 2018 Dues alumnes del Ginebró reben el Premi Argó de treballs de recerca de batxillerat

  Júlia Gibert  ha rebut el primer premi amb menció a la categoria d’Arts, amb el treball titulat  Procés creatiu de l’elaboració d’un quadre.  Per la seva banda,  Aina Pocurull  ha estat guardonada amb el segon premi a la categoria Humanitats i Ciències Socials pel treball  Correlació entre llenguatge i memòria. Un estudi en infants.

 • Robotseny 2018 12 de juny de 2018 Les escoles de Llinars al Robotseny 2018

  Quatre centres educatius de Llinars han participat al Robotseny 2018. 

 • Alumnes de Batxillerat de l'escola Ginebró premiats pels seus treballs de recerca 7 de juny de 2018 Alumnes de Batxillerat de l'escola Ginebró premiats pels seus treballs de recerca

  El Teatre Auditori de Llinars va acollir el passat 6 de juny l'acte de lliurament de premis pels treballs de recerca 2018, aquesta vegada a alumnes de batxillerat de l'escola Ginebró, tal com va succeir el passat 16 de maig amb alumnes premiats de l'institut Giola.

 • Alumnes de 2n d'ESO de l'institut Giola realitzen un curt-metratge en el marc del projecte Reacciona 5 de juny de 2018 Alumnes de 2n d'ESO de l'institut Giola realitzen un curt-metratge en el marc del projecte Reacciona

  La Miranda   és el títol que rep el curt-metratge realitzat per alumnes de 2n d'ESO del Giola sobre la memòria històrica de Llinars, i on es reivindica el paper de la dona. La finalitat del projecte és sensibilitzar i treballar, a través del cinema, la consciència social a temàtiques de solidaritat, de cooperació, de medi ambient i de cultura de pau.

 • 1a Setmana de la Salut i la Bellesa a Llinars 4 de juny de 2018 La 1a Setmana de la Salut i la Bellesa a Llinars

  Del 28 de maig al 2 de juny, Llinars va acollir la 1a Setmana de la Salut i la Bellesa, un cicle d’activitats i tallers de recomanacions de salut per aprendre a estar en forma, gaudir d’un bon estat d’ànim, adquirir hàbits saludables i en definitiva, sentir-nos més bé amb nosaltres mateixos i el nostre entorn. 

 • Cap de setmana solidari de l'Automòbil 2018 4 de juny de 2018 Cap de setmana solidari de l'Automòbil 2018

  El Grup Catalands Solidaris va celebrar la segona edició del Cap de Setmana Solidari de l’Automòbil els passats 2 i 3 de juny a Llinars.

 • II Mostra de Teatre Amateur 30 de maig de 2018 II Mostra de Teatre Amateur

  Per segon any consecutiu, el Teatre Auditori de Llinars va acollir la segona Mostra de Teatre de Secundària, un projecte impulsat conjuntament per l’Escola Ginebró, el Teatre Auditori i l’Ajuntament de Llinars, que es va iniciar per primera vegada l'any passat. Després de la bona acollida que va tenir la primera edició, el passat 18 de maig es va celebrar la segona.

 • IV Speed Dating 29 de maig de 2018 Speed Dating Professional

  Divendres, 25 de maig, es va celebrar al TA el 4t Speed Dating professional, organizat pel Servei Local d’Ocupació, que va comptar amb la participació de 46 candidats i 15 empreses interessats en conèixer possibles candidats per als seus llocs de treball.

   

 • 10 è Duatló Llinars Ginebró 24 de maig de 2018 Èxit del 10è Duatló solidari Llinars-Ginebró amb la categoria BTT elèctriques com a novetat

  Enguany els beneficis van destinats a l’entitat sense ànim de lucre REIR

 • Treballs de Recerca 2018 21 de maig de 2018 Alumnes de 2n de batxillerat de Llinars són premiats pels seus treballs de recerca

  El passat 16 de maig es va celebrar l'acte de lliurament de premis als Treballs de Recerca, que va tenir lloc al Teatre Auditori.

 • Viles Floriedes 14 de maig de 2018 Flors per als alumnes de Llinars

  Un altre cop alumnes de Llinars han estat protagonistes d'una activitat emmarcada dintre del projecte de Viles Florides, per tal de conscienciar, implicar i ensenyar als infants a tenir cura de la terra a través de la participació activa. Per aquest motiu el passat divendres, 11 de maig, van marxar a casa amb un test de margarides que, de ben segur, cuidaran amb gran entusiasme. 

 • 10 de maig de 2018 Curs d'operaris i operàries en el sector del plàstic

  El Servei Local d'Ocupació de Llinars ofereix el curs d'operaris i operàries en el sector del plàstic del 28 de maig al 15 de juny d'enguany.

 • Modificació circulació centre vila 8 de maig de 2018 Modificació de la circulació al centre de la vila

  L’Ajuntament de Llinars del Vallès ha iniciat les obres d’arranjament de la Plaça de la Vila i properament iniciarà els treballs de construcció de la nova rotonda de l’Avinguda Mas Bagà i Avinguda de Vilamajor.

 • plànol canvi sentit degut a obres a la plaça de la Vila 26 d'abril de 2018 Afectacions al trànsit

  Com a conseqüència de les obres que s’estan duen a terme a la plaça de la Vila i segons el calendari d’obres previst en aquella zona, hi haurà diverses afectacions al trànsit.

 • Acte lliurament segell Infoparticipa 26 d'abril de 2018 La UAB reconeix l'Ajuntament de Llinars amb el segell infoparticipa

  L’Ajuntament de Llinars ha estat reconegut amb el segell infoparticipa de qualitat i transparència de la comunicació pública local, amb un 90,38% d’acompliment dels ítems analitzats, 47 de 52.

Darrera actualització: 22.05.2018 | 09:46
Darrera actualització: 22.05.2018 | 09:46