Trobada amb Xavier Bosch a la Biblioteca

Dilluns, 23 d'abril de 2018 a les 12:20

“Després de Messi, Josep Pla és l’home que més plaer m’ha donat a la vida”
L’escriptor Xavier Bosch, autor de la saga protagonitzada per Dani Santana i d’obres com Algú com tu i Nosaltres dos va visitar el passat 19 d'abril la Biblioteca de Llinars del Vallès. Bosch va parlar de literatura, periodisme i del Barça, les seves grans passions, en el marc de l’activitat “Lletres en Viu”.

Bosch va desgranar la seva carrera literària en companyia d’una trentena de persones en l’activitat organitzada per la Biblioteca de Llinars i per la Institució de les Lletres Catalanes, “Lletres en Viu”. L’acte, conduit per la periodista i professora de la Universitat de Vic, Cristina Fernández, volia ser una trobada en què els membres del Club de lectura llinassencs poguessin conèixer un dels autors catalans de més renom.

Bosch va tenir oportunitat de parlar del seu ofici i de les seves peripècies com a director de l’Avui o fins i tot del Barça, club al que ha seguit tota la vida. En parlar dels seus referents literaris, l’escriptor va afirmar: “després de Messi, Josep Pla és l’home que més plaer m’ha donat a la vida”.

El també periodista va explicar el seu procés d’escriptura i el trànsit que va fer des de les novel·les Se sabrà tot, Homes d’honor i Eufòria, amb trames lligades a l’actualitat i els subterfugis del poder, protagonitzades per Dani Santana, fins a Algú com tu i Nosaltres dos. Aquestes dues últimes sobre l’amor i l’amistat.

Darrera actualització: 23.04.2018 | 12:23

Imatges