El TA acull la primera edició del Festival Zero

Dimecres, 28 de març de 2018 a les 13:51

El Teatre Auditori de Llinars acollirà del 6 al 8 d’abril la primera edició del Festival Zero, un festival amb propostes arriscades i no convencionals que busca eliminar la distància entre públic i artista, per dialogar, per interactuar, per viure experiències gairebé immersives. Un festival amb espectacles d’aforament reduït, viscuts des d’espais diferents del pati de butaques.

El Festival Zero està organitzat per Teatres en Xarxa, una agrupació d’equipaments teatrals municipals que treballen i cooperen plegats de manera regular des del 2014. En l’actualitat, formen part de Teatres en Xarxa els municipis de Barberà del Vallès, Sant Joan Despí, Sant Andreu de la Barca, Tordera, Sant Boi de Llobregat, Llinars del Vallès i El Vendrell.

la primera edició del Festival Zero acull una programació d’espectacles de diferents gèneres i llenguatges. La programació incorpora els espectacles AKA (Also Known As) de Daniel J.Meyer, amb Albert Salazar; la proposta de dansa Conseqüències de la cia Moveo i l’espectacle Mi Gran Obra de David Espinosa.

Així mateix, amb la voluntat de fomentar la implicació i participació del públic en el festival i fer especial incidència en la creació de públic, cada espai escènic organitza activitats complementàries a l’entorn del Festival Zero; com ara tallers, performances o sessions de dinamització prèvies i/o posteriors als espectacles. El detall de les activitats es pot consultar al web de cada equipament.

La clausura del Festival Zero tindrà lloc el dia 8 d'abril després de la darrera representació de “Mi Gran Obra” i comptarà amb l’assistència de representants artístics, del món de la política i del públic assistent al Festival Zero.

Darrera actualització: 11.04.2018 | 14:03