Intercanvi cultural amb Sella

Dilluns, 19 de març de 2018 a les 11:28

El Teatre Auditori va acollir diumenge, 18 de març, un concert interpretat per la banda simfònica la Unió musical l’Aurora de Sella, emmarcat en el programa d’intercanvi cultural amb Sella (Alacant), una bona ocasió per gaudir de la música tradicional valenciana i catalana.

El programa d’intercanvi cultural Llinars – Sella es va iniciar l’any passat amb la visita de la Colla Giola de Llinars al municipi de Sella, per tal de compartir tradicions típiques d’ambdós municipis durant un cap de setmana. Aquest any 2018 ha estat Llinars qui ha rebut a la banda de Sella durant el cap de setmana del 17 i 18 de març, oferint a tot el poble diverses activitats com una cercavila pels carrers amb la banda de Sella, la Colla Gegantera La Patufa i la Colla Giola; una ballada de Gitanes a la plaça dels Països Catalans; una demostració de joc de pilota valenciana al carrer Giola; i per acabar la jornada del dissabte, una nit jove amb correfocs i concerts.

El plat fort d’aquest intercanvi va ser la celebració del concert de diumenge, la recaptació del qual es destinarà íntegrament a l’ONG Pro-Activa Open Arms.

Darrera actualització: 19.03.2018 | 11:54

Imatges