TEATRE “Sota la catifa” Comèdia detectivesca dirigida per Òscar Molina

Dissabte, 20 d'octubre de 2018 a les 20.00 h

A les 20 h Lloc: Sala gran del Teatre Auditori
Preu: 15 € anticipada i 17 € a taquilla

Compra d'entrades

Autors: Jordi Calafí i Alexis Garcia

Direcció: Oscar Molina

Composició Musical: Malacara & Wilson Band

Producció: Teatre Gaudí

Amb:
 JORDI CADELLANS, 
RAMON GODINO
, MIQUEL SITJAR
 i RAÜL TORTOSA

 

Sinopsi

Una habitació d’un luxós hotel. Medina, un home elegant d’uns cin­quanta-tants o seixanta-pocs anys, jau a terra, moribund.

Hores després, David, Toni i Àlex, tres detectius d’uns quaranta i es­caig que són a l’hotel per participar en el congrés anual organitzat pel seu col·legi professional, venen a l’habitació del seu professor, Medina, a buscar-lo. El qui és considerat el degà dels detectius a Ca­talunya havia de fer el discurs inaugural del congrés fa una hora però no s’ha presentat a l’auditori davant els seus col·legues.

Els tres detectius troben l’habitació buida però regirada com si hi ha­gués hagut una baralla. I, sota de la catifa, una estranya catifa que no hi ha en les altres habitacions de l’hotel, taques de sang.

David, Toni i Àlex intentaran esbrinar què és el que ha passat amb Medina. Tots tres es coneixien de quan havien estudiat junts a la uni­versitat però, des de fa més de quinze anys, porten vides a part, ex­ceptuant encontres puntuals per algun cas o acte del col·legi de detectius.

En la seva feina diària, estan acostumats a trobar la merda que la gent té sota la catifa però, aquesta nit, els tocarà netejar la seva.

Teatre Auditori

Ronda Sant Antoni, 19 - 08450 Llinars del Vallès - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938411695
Lloc web: www.teatreauditorillinars.cat/ca/teatre-auditori/
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 03.10.2018 | 14:18